Online hjælp Få svar på dine spørgsmål

ABONNEMENT

|

ADGANGSKODE

|

AFSLUT MEDLEMSKAB

|

ANNONCE

|

BESØG

|

BETALING

|

BLOKER PROFIL

|

FAVORITTER

|

FORØG DINE CHANCER

|

MAILADRESSE

|

MEDDELELSER OG BESKEDER

|

OPRET MEDLEMSKAB

|

PROFIL

|

PROFILBILLEDE

|

SIKKERHED

|

SØGNING

|

TEST AFFINITET

< Tilbage

Hvordan vælger jeg, hvem der kan se mine billeder?

MatchAffinity beskytter dine medlemmers integritet ved at give dig mulighed for enten at vise dit billed for udvalgte medlemmer eller for samtlige de medlemmer, du matches med.

Du har to alternativer, når du uploader dit billede:

1. "Privat visning", hvor du kan vælge kun at vise dit billede for udvalgte medlemmer. Vælg hvem, der må se dit billede ved at besøge profil efter profil, og klikke på knappen "Vis dit
billede".
2. "Offentlig visning", hvor du viser dit billede for alle de medlemmer, du matches med, hvis de har tegnet abonnement.

Alle billeder, som du uploader, vises på same måde.

Hvis du ønsker at ændre visningsmåde klikker du på "Din konto", og vælger så "Din profil", hvorefter du klikker på "Tilføj et eller flere billeder". Alternativt kan du klikke på et billede, som
allerede er uploadet på profilen, og så vil du komme til indstillingerne på billedsiden.

OBS! Vær opmærksom på, at det desværre ikke kan lade sig gøre at fortryde en billedvisning for et andet medlem.

Fik du svar på dit spørgsmål?

JaNej