Velkommen til MatchAffinity!

Matchningstesten

Med vores matchningstest får du en grundig analyse af din personlighed og en vejledning til den type forhold, som passer dig bedst. Testen er udformet ved hjælp af avancerede metoder til personlighedsanalyse. Den vil give dig et godt billede af dig selv, opdelt i tre hovedområder: Dine værdier, dit livssyn og din personlighed.

Om dig

En del af testen vil vise dit værdisystem, dvs. ting, du tror på, og som er vigtige for dig. Vores værdier giver vores liv mening og hjælper os med at opnå vores mål. Når du ved, hvad der er vigtigt for dig, og hvad du er villig til at gå på kompromis med, kan du få en bedre forståelse af, hvad du søger i et forhold, og hvordan dine behov bliver opfyldt.

Den anden del af testen undersøger dit livssyn, dine tanker om kærlighed og relationer, og hvad der passer dig bedst i et parforhold. Den identificerer også dine holdninger om vigtige spørgsmål i livet såsom familie, uddannelse, job, økonomi og religion. Testen vil vise din holdning til kærlighed og relationer, engagement og troskab, og hvordan du håndterer rutiner.

Den tredje del af testen analyserer, hvordan din personlighed og adfærd påvirker dine relationer i hverdagen. Den handler om, hvordan du tænker, kommunikerer og relaterer i forhold til andre. Når du er færdig med testen, vil du forhåbentlig have mange nye indsigter om dig selv, dit liv, og hvad du søger i en partner.

Kom godt i gang med at date!

Når du har taget vores test, kan vi ved at sammenligne dine testresultater matche dig med personer, du med stor sandsynlighed passer sammen med. Når I allerede fra starten ved, at jeres personligheder passer sammen, og at I deler grundlæggende værdier, øges chancerne for, at I kan finde kærligheden og udvikle et langvarigt forhold. MatchAffinity viser dig en liste over de medlemmer, som matcher dine testresultater bedst, og som derudover opfylder dine øvrige søgekriterier (herunder alder, bopæl og/eller tobaksvaner). Det betyder, at du kommer i kontakt med andre singler, der svarer til det, du søger, og som samtidig matcher dig som person.

Vores test fjerner ikke spændingen ved at date. Selvom I begge allerede fra starten ved, at I har gode chancer for at passe sammen, er der stadig mange ting, I kan opdage hos hinanden, der ikke vil kunne ses i en test. F.eks. vil personens stemme, duft, kropssprog og latter ikke fremgå af testen. Så bare rolig, vores test fjerner ikke spændingen ved at date og møde nye mennesker – den øger blot dine chancer for at møde den slags person, som du har størst chance for at udvikle et langvarigt forhold med.

Velkommen som medlem

Vi håber, at du vil synes godt om at være hos os på MatchAffinity! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores tjeneste eller ideer til, hvordan vi kan forbedre den. Vores websted er til for vores medlemmer, og vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at møde den store kærlighed. Til at begynde med håber vi, at du synes, det er interessant at udfylde matchningstesten, og at du kan bruge de oplysninger, du får ud af den! Det er vigtigt, at du tager dig god tid til at tage matchningstesten, men samtidig skal du ikke tænke alt for længe over svarene, men i stedet forsøge at svare så spontant som muligt. Hvis du føler dig usikker på et svar, skal du følge din intuition i stedet for at forsøge at finde det "rigtige" svar. Der findes nemlig ingen rigtige svar, men det vigtigste er, at dine svar afspejler, hvem du er. Det betyder, at dine spontane svar automatisk er de rigtige for dig.

Velkommen som medlem hos os! Husk, at vi er her for at hjælpe dig i din jagt på kærligheden, og vi ønsker, at du skal få det bedst mulige ud af den. Læs evt. nogle af vores artikler til inspiration, så du kan komme godt i gang med at date.

 Se alle artikler

Hvem passer til lige netop dig?

  • Tag matchningstesten og fortæl om, hvem du er
  • Vi viser, hvilke medlemmer der matcher dine holdninger, værdier og livssyn
  • Tag kontakt med dem, du synes bedst om, og begynd at date

Hjælp online

Læs vores ofte stillede spørgsmål og svar