Vores forpligtelser

For os på MatchAffinity er det vigtigt at kunne give dig en pålidelig og sikker matchingstjeneste, der hjælper dig med at finde en partner. Her kan du læse mere om vores 7 forpligtelser over for dig som medlem.

Dating i dit eget tempo

På MatchAffinity er du anonym, så længe du ønsker. Al kommunikation foregår via vores sikre, interne beskedsystem. Du bestemmer også selv, hvem der skal se dine billeder.

Atmosfære

Vi ønsker en god atmosfære på MatchAffinity. Alle oplysninger gennemses af vores kundeservice, og vi tillader ikke budskaber, der kan anses for stødende eller krænkende, eller som på anden vis overtræder vilkårene for brug.

Hjælp og gode råd

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål. Hvis du ikke kan finde det, du søger, via vores onlinehjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Prisinformation

Vi angiver tydeligt, hvilke dele af vores tjeneste der er omkostningsfri, og hvilke dele der er betalingstjenester. Du kan læse mere om vores tjeneste og vores priser i vilkårene for brug eller via siden, hvor du bliver medlem/logger på.

Tryghed

Du kan blokere et medlem og du har også mulighed for at rapportere problemer til vores kundeservice.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Du kan føle dig tryk ved, at vi følger de love og regler, der beskytter dine personlige oplysninger og privatlivets fred.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Din e-mail-adresse vil aldrig kunne ses af andre medlemmer, og vi udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart uden dit samtykke.

Hvem passer til lige netop dig?

  • Tag matchningstesten og fortæl om, hvem du er
  • Vi viser, hvilke medlemmer der matcher dine holdninger, værdier og livssyn
  • Tag kontakt med dem, du synes bedst om, og begynd at date

Hjælp online

Læs vores ofte stillede spørgsmål og svar