MatchAffinity:
Om os

Om os

MatchAffinity er en datingtjeneste, der er baseret på en unik matchningstest. Ved at tage vores test får du et godt billede af din egen personlighed, men også en forståelse af, hvilken type person du passer sammen med. Når du har besvaret alle spørgsmålene i testen, præsenterer vi dig for andre medlemmer, der matcher dine holdninger, dine værdier og dit livssyn. På den måde ved I allerede fra starten, at jeres personligheder passer sammen, og at I deler grundlæggende værdier – og vi mener, at det øger chancerne for, at I kan finde kærligheden og udvikle et langvarigt forhold.

Du kan føle dig helt tryg hos os på MatchAffinity. Vores tjeneste giver dig alle muligheder for at date i dit eget tempo og lære din matcher at kende i fred og ro.

Matchningstesten

For at vi kan matche dig med andre medlemmer, skal du besvare spørgsmålene i vores matchningstest. Testen, som er helt omkostningsfri, er udformet med henblik på at afspejle dine interesser, din personlighed og dit livssyn. Den viser også dine holdninger om vigtige spørgsmål i livet såsom kærlighed, penge og familie.

Matchningstesten er blevet skabt af en gruppe psykologer med speciale i relationsdynamik. Testen følger de standarder, der er fastlagt af American Psychological Association og Educational Testing Service.

Matchende medlemmer

Baseret på dine svar i testen kan vi vise, hvilke andre medlemmer du passer bedst sammen med. Når du er færdig med hele testen, kan du se, hvor godt du passer sammen med et andet medlem, og du kan også læse en sammenfatning over jeres ligheder og forskelle.

Personlige oplysninger og sikkerhed

Vi stræber efter at opretholde de højeste standarder for beskyttelse af personlige oplysninger og privatlivets fred.

Resultatet af din matchningstest er personlig, og det er kun dig, der har adgang til din personlige matchningsrapport. Ved at bruge dit unikke brugernavn og kommunikere med andre medlemmer via vores interne beskedsystem kan du desuden forblive anonym, så længe du ønsker. Du vælger selv, om du vil vise dine billeder til alle medlemmer, der abonnerer, eller kun til de medlemmer, du selv vælger. Din e-mail-adresse vil aldrig være tilgængelig for andre medlemmer.

For at sikre en høj kvalitet og opretholde en god atmosfære på webstedet godkender vores kundeservice alt profilindhold (profiltekster og billeder), før det bliver lagt på webstedet.

Opdag alle fordelene ved MatchAffinity!

Det er omkostningsfrit at blive medlem på MatchAffinity.

Du kan tage hele matchningstesten og læse resultaterne i din personlige matchningsrapport kvit og frit. Når du har fuldført testen og oprettet en profil, viser vi dig desuden, hvilke andre medlemmer der matcher dig bedst, og du kan læse en sammenfatning over jeres ligheder og forskelle. Når du finder nogen, du synes godt om, kan du sende den første besked til hvert medlem kvit og frit.

Når du er klar til yderligere kontakt med et eller flere medlemmer, kan du oprette et abonnement. Så kan du læse og sende så mange beskeder, du ønsker, og du kan se billeder, som andre medlemmer gerne vil vise dig. Du kan finde flere oplysninger om vores priser i vilkårene for brug eller via siden, hvor du bliver medlem/logger på.

Hvem passer til lige netop dig?

  • Tag matchningstesten og fortæl om, hvem du er
  • Vi viser, hvilke medlemmer der matcher dine holdninger, værdier og livssyn
  • Tag kontakt med dem, du synes bedst om, og begynd at date

Hjælp online

Læs vores ofte stillede spørgsmål og svar